• Reviews

  Altijd leuk om te weten hoe andere denken over jouw mogelijke vakantieadres. Lees hier hoe onze gasten hun bezoek aan La Poiriere hebben ervaren. Ben je net zo enthousiast geworden als zij, check dan onze accommodaties of boek hiernaast direct! Wilt u ook een reactie geven, dat kan door te mail naar jaulnay-gites@hotmail.com

  “Na bijna 40 jaar een weerzien en dan in Jaulnay
  wat jullie hier gedaan hebben met zoveel liefde voor details. Peter wat lief dat je mijn glas in lood raam kon restaureren heerlijk gewandeld en de omgeving bekeken.”

  groeten Truus- Sneek , Annuska en Emma Arnhem, Maison Alain mei 2023

  “Wat een heerlijke plek hebben jullie hier. De week is voorbij gevlogen. We hebben genoten van het prachtige uitzicht.” De week is voorbij gevlogen. We hebben genoten van het prachtige uitzicht. Er was in de omgeving zo veel te ontdekken, we hebben nog lang niet alles gezien. Hartelijk bedankt voor jullie gastvrijheid en goede tips,
  we hopen nog een keer terug te komen.”

  A bientot Erika en Sanne   Leiden    augustus 2022, Maison jasmijn

  “We hebben weer 2 fantastische weken bij jullie doorgebracht, mooi weer , soms erg warm. In 2017 logeerden wij in het huis waar jullie nu wonen. dit jaar in Maison jasmijn een comfortabele gezellig huis met alles er op en aan. Een fijne aankomst met een drankje en de andere gasten, de omgeving is prachtig, heerlijk gefietst en gewandeld. de fotoboeken van hoe het begon en wat jullie ervan gemaakt hebben, fantastisch!!!! Je voelt je bij jullie thuis en welkom wellicht tot de volgende keer.”

  Bram en  Annelies zoetermeer, Maison jasmijn  juli 2022

  “O la la wat hebben wij genoten van maison Alain.
  Van onze vriend Fidel, de omgeving en jullie gastvrijheid, de jeu de boules baan, sjoelen en de trampoline. jullie hebben werkelijk waar aan alles gedacht jong, oud groot, klein, rustig, druk voor iedereen is er een warme en welkome plek hier op la Poiriere elke dag verse croissants, pain chocola gehaald (1 km lopen) mais à bientôt.”

  Rob, Naomi en (prinses) Roos  de Meern

  “Na een gezellig ontvangst, hebben wij hier twee fantastische weken gehad. Prachtig weer , veel gefietst en veel gezien, tijd tekort dus we moeten nog een keer terugkomen, al was het voor de jeu de boules. bedankt voor alles, het was geweldig.”

  Harry Nieuwveen,    Henri Alphen aan de rijn, Maison Jasmijn september 2021

  “Wat kan ik nog toe voegen na wat wij 2 jaar geleden opgeschreven hebben, jullie gastvrijheid, hartelijkheid, en inspirerende inspiratie. Alles is hier helemaal goed verzorgt, en sfeervol, veel meer waard dan de 3 sterren.”

  Peter en Sandra   Aalsmeer     le Vieux Grenier  september 2021

  “Een heerlijke week gehad Marian bedankt voor de schilderlessen, vond het leuk leerzaam en gezellig.”

  Jacqueline en Johan Terneuzen, Maison Jasmijn week 33 2021

  “Hallo Marian en Peter Hartelijk dank voor de gastvrije ontvangst en de goede tips voor activiteiten. We hebben ervan genoten”

  Olaf Natasja, kjell, Lasse en Bjarne Kattedijke, Le Vieux Grenier week 33 2021

  “3 weken Frankrijk altijd weer spannend waar we nu de derde week weer terecht komen.”3 weken Frankrijk altijd weer spannend waar we nu de derde week weer terecht komen. op een prima plek!  lekker ruim, alles aanwezigen gezellig ontvangst. het weer was beduidend minder dan de eerste 2 weken, maar er was genoeg te doen. schilderachtige stadjes, stille landweggetjes, champignonmuseum , wijn bij de bio wijnboer streetart parc mooie kastelen  en lekker v gegeten bij o.a de Cardinaal. kortom het was een prima week.”

  Ron en Masja Almere-haven  week 32 Maisom Jasmijn

  “Het was heel leuk en gezellig om hier te zijn. we hebben het erg naar ons zin gehad. We hopen hier nog eens te komen!”

  Fine, Lise, Suze Rickert en Josefien, Den Haag   juli 2021  Maison Alain

  “Wat een fijne plek! Wij hebben een heerlijke week achter de rug. De kids en wij hebben ontzettend genoten van het zwembad, knutselen, de pannenkoeken, fikkie stoken, het water gevecht, feestje Cor, tafelvoetbal, hagedisjes vangen zo kunnen wij wel even door gaan. bedankt voor jullie gastvrijheid.

  Arco, Marielle ,Pieter 7 , Mats 6 & Liza 4  Utrecht, Maison Alain  augustus 2020

  “Un grand merci pour votre tres bon accueil votre gite est magnifique Nous garderons un bon souvenir de notre semaine en touraine toute’tait parfait.”

  Laura et Xavier

  “Wij hebben heerlijk genoten van de rust en de omgeving van jullie optrek. Ontzettend veel gezien kastelen, dorpjes, steden en brocante en veel werk van kunstenaars, erg leuk om te zien en het brengt me op ideetjes. Leuk op de fiets naar de pizzabakker, erg leuk van opzet. mooie omgeving om te fietsen bedankt voor de vele tips.”

  Siet en Jeroen   Best          Le vieux grenier  aug 2019

  “Vanaf moment van aankomen voelde ik al een warm welkom, vervolgens alleen maar lekker weer, wat hebben jullie hier iets ontzettends moois en bijzonder opgebouwd,, ongelofelijk. Ik heb genoten van deze plek en ja heerlijk het atelier erbij, het was geweldig het eten, de wijn, het schilderen, de verhalen en het plezier en ontspanning. Wat heb ik genoten en ik kom een keer terug.”

  veel liefs en al het goeds Erika ( cursist van schilderclub Da’lin uit Schagen )

  “Marian en peter wij hebben weer een geweldige schilder week gehad met deze keer een grotere groep van Atelier Dá lin het verblijf was uitstekend verzorgd en geregeld. Iedereen heeft onwijs genoten van het schilderen, wat toch een fantastische accommodatie en atelier heb je hier gecreëerd, iedereen voelde zich hier heerlijk thuis bedankt voor alles, hopelijk tot volgend jaar. Blijf creëren ook wij hebben erg genoten van zo’n leuke groep.”

  Lieve groetjes Linda Atelier Da’lin Schagen 2019

  “Wij zijn al weer 1 week thuis na ons heerlijke verblijf op la Poriere bij Marian en Peter, maar iedere dag komt het wel weer even ter sprake. Samen met onze vrienden Beppie en Cor logeerden wij in het huis Alain, schitterend met moderne voorzieningen, maar toch de sfeer van vroeger behouden. De ontvangst was super, we hebben heerlijk met de andere gasten buiten onder de overkapping gegeten en dat bleef niet bij 1 avond. Samen praten, eten, wijntje drinken, bij het vuur zitten, zelfs een middag gereserveerd om in elkaars keuken ( huis ) te kijken en dan met eigen ogen te zien wat de foto’s al weergaven, wat is er veel gebeurd, wat hebben Marian en Peter de renovatie en opbouw knap gedaan,iedere gite is van alles voorzien en smaakvol afgewerkt. De omgeving is rustgevend en je kunt er prima fietsen, de winkels op redelijke afstand goed bereikbaar, de bakkerswinkel in het dorp wordt door vrijwilligers opengehouden. Kortom, het was onze eerste keer maar het zal niet onze laatste keer zijn, volgend jaar komen we met onze kinderen en kleinkinderen lekker genieten!”

  Gerard & Cilia Maison Alain

  “Lieve Marian en Peter , jullie franse droom en wij mochten hier een weekje vakantie houden in dit sfeervolle boerderijtje in een prachtige Touraine /vienne omgeving. We hebben een dorpsfeest bezocht met elkaar. Wij hebben fijne fietstochten kunnen maken en een trein museum bezocht. Een knuffel van ons.”

  Ria en Cor Rijkelijkhuizen, Leimuiden NL, mei 2013 – Maison de Maitre

  “Met veel plezier hebben wij onze kerstvakantie 2014 in La petit Poiriere doorgebracht, in de boerderij van Marian en Peter hebben wij een warme sfeer aangetroffen. de boerderij ligt op een glooiende heuvel. We hebben er stilte leren ervaren en afgelegen ligt de boerderij ook weer niet, wil je wat ondernemen, wij hebben kastelen bezocht aan andere bezienswaardigheden geen gebrek, ook de Loire goed contact met de eigenaar, wij kunnen de gite warm aanbevelen.”

  Ans en Wim, Vught NL, december 2014 – Maison de Maitre

  “Het was weer een fijn verblijf bij jullie in Jaulnay
  weer andere dingen en plaatsen bezocht. het was wederom een topweek die voor herhaling vatbaar is.”

  Paul en Rita Leimuiden, Maison jasmijn Mei 2023

  “Wat een heerlijke 2 weken hebben wij weer bij jullie gehad! De eerste week was voor ons ook even proberen, maar het werken vanuit hier ging eigenlijk prima, De nieuwe glasvezel verbinding is getest en goed bevonden. Heerlijk dat de meiden een leuke schilder workshop konden volgen, als wij klaar waren met werken, en de laptop dicht klapte , was het voor ons gelijk vakantie. De tweede week was de vakantie echt begonnen, hebben wij ook het een en ander bezocht in deze mooie landelijke omgeving. gelukkig was de tweede week iets minder warm we hebben genoten van jullie prachtige onderkomen, de gastvrijheid en het kampvuur.”

  Dennis , Debora, Mila en Jelka, Maison Alain  juli 2022

  “Wederom 2 heerlijke weken vakantie gehad en ook weer in Maison Jasmijn. Weer lekker tot rust gekomen ge jeu de boeled , keezen en beeldhouwen. Een heerlijke plek met fantastische mensen. Wij zijn ook blij met de glas in lood ramen die Peter gemaakt heeft. Bedankt voor de gastvrijheid en wie weet tot ziens.”

  Amandy en Rob Schoorl, Maison jasmijn juni 2022

  “In 2014 hier geweest voor 2 nachten, jullie stek maakte indruk. Wij wilden een keer terug komen , corona gooide 2 jaar roet in het eten. Deze week dus gelukt, Richelieu , Villandry, Chinon en de sauna een heerlijke week gehad en genietend van de ondergaande zon. Wij wensen jullie voor de komende jaren veel liefde en geluk.”

  Ans en Peter Lisse, Maison jasmijn juni 2022

  “Heerlijk verblijf op het Franse platteland onder de Loire. De Gites en de hoeve hebben veel karakter, bieden alles wat je nodig hebt en zijn gezellig & met aandacht voor details ingericht. Peter & Marian runnen het duidelijk met plezier en zijn heel gastvrij. Mooie omgeving met veel rust maar ook genoeg te doen qua dagtrips. We hebben een mooie week gehad! daar zijn wij erg blij mee.”

  Josselin , Clarie-Marie en Dirk   Utrecht, Maison Alain mei 2022

  “We hebben genoten van het huisje, het was van alle gemakken voorzien. dank voor de gezelligheid en de lieve tips wat te doen in de omgeving, de mooie verhalen en de leuke ontvangst. We hebben heel erg genoten van de hertjes spotten in het land, Fidele de steevast  vast kwam als we aan het eten waren en de avonden rond het kampvuur. Het gaat jullie goed en wie weet tot ziens.”

  Perjan, Isabel, Moon, Nicolien en Sebastiaan, Rotterdam Maison Alain week 33 en 24 2021

  “Onze vakantie had niet beter kunnen eindigen dan hier, in dit fijne huisje , op deze prachtige plek. We hebben genoten van de mooie omgevingen de kinderen hebben zich uitstekend vermaakt op de trampoline en in het zwembad, samen met hun nieuwe vriendinnetjes Dank voor jullie gastvrije ontvangst We kijken met een goed gevoel terug,”

  Lieve groet Job Laura , Lize en ylva     Maison Alain   week 32  2021

  “Wat hebben wij genoten van het vakantie verblijf Maison Alain wat een gezellig karakteristiekhuis. We werden gastvrij onthaald, bedankt voor alle goede zorgen en tips. dat jullie nog heel veel gasten mogen ontvangen op dit schitterende vakantie adres.”

  Maarten, Marianne, luuk en Lieke Someren, week 32 2021 Maison Alain

  “Wij hebben heel erg genoten van ons verblijf in het charmante huisje Jasmijn. Het is hier heerlijk rustig en ideaal om te fietsen , stadjes en kastelen te bezoeken. bedankt voor jullie gastvrijheid, de aangename welkom aperitief, en het partijtje petanque., jullie waren eervolle verliezers ven de Belgen. nog veel succes met al jullie projectjes.”

  groetjes Veerle, Jonas en Basiel 4 maanden Gent Belgie Maison jasmijn juli 2021

  “Wat hebben wij ontzettend veel genoten van deze heerlijke 3 weken in het huisje. het waren heerlijke relaxte weken met jullie, jullie gasten en Fidel. Dankje wel voor de knutsel middag, de kampvuur avonden en een spetterend einde met een super leuk water gevecht. Jullie zijn lieve gastvrije mensen! We gaan het heerlijke zwembad missen.”

  Arjan, Renate, Bram en Linde Limmen, Maison Jasmijn juli/augustus 2020

  “Jullie snappen het, het ligt op het puntje van mijn tong, het waren een paar prachtige weken. Alles werkte mee, heerlijk weer, mooi appartement en een vriendelijke ontvangst. en een uitstekende EHBO. Wij wensen jullie succes, met dit ambitieuze project, het ziet er schitterend uit, met prima keuken, badkamer , tuin en verdere voorzieningen ‘t was een genoegen hier te zijn”

  Jan en Joke   Den Haag       Jasmijn aug/sept

  “Nous garderons un tres von souvenir de notre séjour chez vous. Un grand merci pour votre accueil chaleureux. Nous avon passé de trés bons moments en votre compagnie et sommes contents de vous avoir rencontré. Bravo pour votre travail colossal de restauration, le résultat est magnifigue. Nous vous souhaitions plein de bonheur et de clients!”

  Pauline et Nicolas   Rouan        aout 2019     Maison Jasmijn

  “We hebben een geweldige week gehad in Maison Alain bij twee ontzettend lieve en gastvrije mensen, Marian en Peter. In de gite ontbrak het aan niets, binnen bleef het lekker koel, we hadden prima bedden, en de tuin, waarin we zowel aan de voor- als aan de achterzijde heerlijk hebben kunnen vertoeven, was ideaal. Marian en Peter geven leuke tips van wat er in de omgeving te doen en te zien valt. Vooral de pizza-avond in het dorpje verderop is een aanrader. We hebben heerlijk kunnen fietsen over veilige weggetjes tussen uitgestrekte zonnebloem- mais- meloen- en graanvelden door. Kortom, we hebben een ontspannen en gezellige week achter de rug en kunnen maison Alain zeker aanraden.”

  Harm en Letty Schijndel augustus 2019

  Dank jullie wel voor de leuke regendansen, het kampvuur en het uitlaten van Fidelle

  Maya 9 jaar

  Ondanks de extreme hitte was het heerlijk om hier te zijn. Wij hebben genoten van jullie prachtige gites en jullie lieve gastvrijheid. Wat jullie jullie hier allemaal aanbieden : TOP!

  Liefs    Pau Lien   Rotterdam       juli 2019  Maison Alain

  “Wij hebben een fijne week gehad in Maison Jasmijn. Heerlijk voor en achter een mooi terras/tuin te hebben, dus altijd keus wel of geen zon( wij hadden heerlijk weer) het uitzicht achter is prachtig,vooral s ‘avonds bij strijklicht en wat rustig is het hier, we zijn echt tot rust gekomen. Na een dag op pad naar kastelen, abdijen , dorpjes weer lekker vertoeven in de tuin onze complimenten voor het huis het is mooi verbouwd en toch de sfeer van een oud huis behouden. wat zijn jullie een fijne gastheer en vrouw heel gemoedelijk en behulpzaam we komen nog een keer terug.”

  Charles en Petra Uithoorn juni 2019

  “Wij hebben twee weken doorgebracht in de boerderij van  Marian en Peter. Het is de rust, de stilte en de ruimte die men hier kan ervaren. De boerderij is gesitueerd midden in een omgeving met veel geschiedenis, cultuur en natuur. Wij hebben veel kastelen gezocht en gevonden om te bekijken en op de gevoelige plaat te zetten. Het is een vakantieadres waarvan wij het hele jaar weer van kunnen nagenieten. Marian en Peter bedankt voor alle moeite die het voor ons mogelijk maakten een onvergetelijke Kerstvakantie 2013/2014 te hebben.”

  Ans en Wim van der Steen, Vught NB, december 2013 – Maison de Maitre

  “Beste Marian en Peter, wat een fijn huis, een week lang een prettige plek om rustig bij te komen na druk studeren en dansen, genietend in de avond zon met een wijntje.”

  Laura en Marco, Utrecht NL, juli 2013 – Masion de Maitre

  “Een hartelijke ontvangst in een prachtige omgeving waar de tijd geen vat op heeft gehad. Kom helemaal tot rust en geniet van deze mooie plek. Beleef het Franse joie de vivre in Jaulnay.”

  Martin en Carla, Nieuwvennep NL, mei 2013 – le vieux grenier

  “Een ding is zeker jullie hebben er weer twee fans bij, wat een paradijs van rust hier. Met toch de vele mogelijkheden om de dag te vullen, kilometers wandelen en fietsen om daarna weer thuis te komen, want zo voelt het als een warme douche. We hebben enorme bewondering wat jullie hier hebben bereikt, ongelofelijk als je het terug leest in de foto boeken. Gek genoeg alsof we hier al jaren komen. We hopen dat jullie dit stekje nog vele jaren in ere gaan houden, want het voelt voor ons dat we hier nog niet klaar zijn dus tot ziens”

  Marielle en Steven Amstenrade, Maison Jasmijn augustus 2022

  “Bedankt voor jullie gastvrijheid en hulpvaardigheid, ondanks de extreme hitte, waar door wij minder hebben kunnen ondernemen. Met fietsen hebben wij kennis kunnen maken van dit deel voor ons onbekende gedeelte van het Loire gebied. Wij hebben iedere avond kunnen genieten van de volle maan en oranje / paarse zonsondegangen boven het glooiende landschap.”

  Anne en Warnder    Bloemendaal, Maison Alain  augustus 2022

  “Wij hebben 2 fantastische weken bij jullie doorgebracht, mooi weer , soms te warm in ieder geval beter als 5 jaar geleden dit jaar is Maison jasmijn een comfortabel en gezellig huis met alles er op en aan. fijne aankomst en kennismaking met de andere gasten, de omgeving is prachtig en gewandeld em gefietst, je voelt je bij jullie thuis en welkom.”

  Bram en Annelies  Zoetermeer    augustus 2022

  “Met liefde doorzettingsvermogen hebben jullie de restauratie ter hand genomen.  knap hoor”Met liefde doorzettingsvermogen hebben jullie de restauratie ter hand genomen.  knap hoor in de loop van de week zagen steeds meer details,
  verder is in werkelijk aan alles gedacht wij hebben hier een fijne tijd gehad met 6 grote.”

  fam. Berting en Vrijmoed    Middelaar, Maison Alain   aug 2022

  “You’ll get a warm Dutch welcome. At the gites they call Jaulnay. Where Marian and Peter worked so hard. That now they’re here to stay! For the renovation project. Took demolition and rebuild. To ensure Dutch ancient timbers. Would make the best protective shield. Now adding things like saunas, Or keeping things just neat, Means when guests are gone back homeward, They could put up their feet! But that’s not what they do here, It’s painting and stained glass. That keeps them occupied in winter, To help the quiet pass. So you look around their studio. And their efforts you will see, Fidel peeping from the doorway. Or landscape mastery. With stained glass restorations. Or Dutch/French flags so bright, They capture coexistence. In multicoloured light. And if you look quite carefully, Some old shoes you will find
  In painted words upon the wall, Hoping the spirits will be kind. You’ll even see the real things. Returned into the wall, From the sixteen hundreds. Where tradition was the call. So for peaceful recreation, Or seeking historic, rural fun. Fascinating Jaulnay-Gites. Is the place where you should come!”

  Mike williams  ANGLETERRE

  “Eindelijk weer even zorgeloos genieten onder de Franse zon, in een heerlijk huis. De meiden hebben zich ook heerlijk kunne vermaken in het zwembad of lekker samen de ping pong, maar ook de jeu de boules baan was een hit. Direct bij aankomst kwam de gastvrijheid naar voren. Dit hebben wij als heel prettig ervaren. Dank jullie wel voor een heerlijke vakantie week.”

  Dennis, Debora , Mila en Jelka Voorhout Maison Alain week 32 2021

  “Vanwege corona dit jaar Frankrijk. Het huis is super compleet, jullie ontvangst heel gezellig. Bedankt voor alle goede zorgen en veel succes met jullie mooie bedrijf.”

  Valentin, Hanneke, Anne-mei en jian  Obdam  Maison Alain juli 2021

  “Wat een paradijsje hebben jullie gecreëerd wij hebben genoten en zij tot rust gekomen en geaard met de omgeving en deze oude zolder”Wat een paradijsje hebben jullie gecreëerd
  wij hebben genoten en zij tot rust gekomen en geaard met de omgeving en deze oude zolder”

  Fam. dijkstr Goutum, Le vieux grenier juli 2021

  “Dank jullie wel Marian en Peter voor de geweldige ontvangst in jullie schitterende accommodatie met alles er op en aan. Heerlijke tuin, mooi uitzicht, een prachtige omgeving hier. Wij zijn helemaal tot rust gekomen. Dank ook voor jullie restaurant tips, fijn dat de onze hond mee mocht, wij wensen jullie hier nog veel woon genot.”

  Peter en Eugenie, Bilthoven juli 2021 Maison Jasmijn

  “Wat hebben wij heerlijk genoten in de prachtig ingerichte gite Jasmijn. We hebben heerlijk geslapen, buiten gezeten in de tuin met prachtig uitzicht en de badkamer vonden wij ook aangenaam. Deze week veel gezien kastelen met de tuinen en ook brocante in Chinon en Poitiers Ook het zwembad was fijn.”

  Saskia en Niels   Hoensbroek  Jasmijn augustus 2020

  “Bedankt voor het geweldige verblijf in Maison Alain, Jullie hebben een heerlijke plek. We hebben genoten van beide terrassen en voor al van de weide uitzicht en we hebben heerlijk kunnen bbqen. Lekker afkoelen in het zwembad was ook fijn sen ook met fidele. Het ga jullie goed.”

  Odette Nils en luke , Merijn en Dunja  Wassenaar     Alain juli 2020

  “Wat ziet het er hier allemaal mooi uit, alles is aanwezig in Maison Alain, en deze week ook nog mooi weer. Wij hebben een prima week gehad hier.”

  Henk en Petra   Roelofsarendsveen    september 2019

  “Wij vallen in herhaling, ook wij hebben genoten van de ze prachtige gite. Heerlijk rustig en van alle gemakken voorzien. bedankt voor de gast vrijheid en wie weet tot ziens.”

  Jos en Marian   Best          Alain aug 2019

  “Deze schilderweek, muziek en vakantie week met al die welwillende en enthousiaste mensen neemt niemand ons meer af. ook dankzij jullie gastvrijheid. Wij waren hier met onze schildergroepje en hebben hier erg genoten, wat een heerlijke omgeving, comfortabel  huisje en de gastvrijheid van jullie. het was een gezellige week  geschilderd in Chinon en kasteel Riveau. s”avonds het kampvuur. Pieter met de gitaar, het was bijzonder sfeervol. Wij zullen jullie gites zeker aanbevelen en hopen nog een keer terug te komen.”

  Pieter en Thea Alkmaar Jasmijn 2019

  “Wij hebben genoten van de gites Jasmijn met de heerlijke terrassen voor en achter. Wat heeft het complex een prachtige uitstraling, met die mooie muren binnen en buiten wij hebben genoten in deze gites wij wensen jullie nog veel bewoners toe.”

  Bart en Leny   Oldenzaal  juli 2019

  “Wat hebben jullie een mooi plekje gecreëerd wij hebben genoten van jullie gastvrijheid en goede zorgen. Wij zijn weer helemaal opgeladen na een weekje genieten, van de rust het uitzicht Fidele en het zwembad. Wij wensen jullie hier nog vele fijne jaren en wie weet tot ziens.”

  groetjes Anne Susanne Floris en Jules Tilburg Alain juli 2019

  “Wat ontzettend leuk om als gast bij jullie te zijn in dit fijne huis. Wij ervaren La Poiriere nu zoals gasten datr doen en dan zie je hoe ontzettend goed alles voor elkaar is. En als je dan weet wat daaraan vooraf is gegaan is dat extra leuk.
  Voor ons een bijzondere week met Peter en Sandra en heel leuk hun ook te zien genieten. We hebben het met alles super getroffen deze week.

  Martin en Carla Nieuw-Vennep jasmijn – september 2018

  “Balen morgen gaan we alweer naar huis. Werkelijk enorm genoten van de prachtige omgeving en zeker een locatie om nog eens terug te komen.”

  Beppie en Cor Burgerveen Alain – september 2018

  “Afgelopen zomer hebben we twee weken genoten van La douce France in jullie mooie gite. Het huis was mooi en groot, het uitzicht prachtig, en er was genoeg te zien en te doen in de omgeving. Vooral al die prachtige kastelen waren de moeite waard. De kindjes hebben zich prima vermaakt in het zwembadje, met jullie hond of bij het meer dat in de buurt is. En jullie gastvrijheid maakte dit plaatje helemaal compleet. Jullie zijn een geweldige gastheer en gastvrouw!
  We hebben genoten en komen zeker nog een keer terug om het eindresultaat te bewonderen. Succes met klussen en veel liefs voor jullie.”

  Familie Teepen, Neunen NB, juli 2013 – Masion de Maitre

  Book directly

  Can’t wait to relax with us? Book one of our beautiful gites right away.