Voorwaarden

Corona geldteruggarantie

Goed nieuws! Boek je vakantie met Geldteruggarantie

Boek nu je vakantie zonder zorgen. Op alle boekingen gemaakt tot en met 31 januari 2021 geldt nu de Geldteruggarantie! Verandert het reisadvies voor jouw vakantiebestemming in code oranje of rood vanwege COVID-19, dan krijg jij je geld terug. Boeken zonder risico dus!

Waar wacht je nog op? Bekijk of u week nog vrij is en boek snel!

Is jouw bestemming twee weken voor vertrek code oranje of rood omwille van COVID-19? Dan annuleren wij jouw geboekte vakantie en wordt jouw (aan)betaling binnen twee weken teruggestort. Er zal dus geen voucher worden uitgegeven. Dit tot en met 31 januari 2021 valt jouw boeking onder de Corona Geldteruggarantie.

Voorwaarden Corona Geldteruggarantie

  • De Geldteruggarantie is van toepassing voor jouw vakantie, indien code oranje of rood  van toepassing is en met vertrek binnen twee weken.
  • Wij volgen het reisadvies voor de geboekte bestemming, uitgegeven door het Nederlandse Ministerie van Buitenlandse Zaken. Indien het niet mogelijk is naar je bestemming af te reizen, kun je een volledige terugbetaling aanvragen binnen twee weken voor vertrekdatum.
  • De Geldteruggarantie is geldig voor reeds gemaakte en nieuwe boekingen met vertrek vanaf 1 januari 2021. Wil je een nieuwe boeking maken? Dan geldt de garantie voor boekingen met een boekdatum tot en met 31 januari 2021.
  • De hoofdboeker zal de terugbetaling kunnen aanvragen via e-mail vanaf twee weken voor de oorspronkelijke vertrekdatum.
  • Zoover zal het volledig betaalde bedrag terugstorten binnen twee weken na het ontvangen van de bankgegevens van de hoofdboeker.

De Geldteruggarantie geldt niet:

  • Voor boekingen gemaakt 2 weken voor aankomst.
  • Als er lokale, beperkende maatregelen gelden of worden ingevoerd zoals het dragen van mondkapjes, een avondklok of sluiting van faciliteiten buiten de accommodatie, zoals de horeca of anderszins. Wij hebben daar immers geen invloed op.
  • Als de reis door de hoofdboeker zelf wordt geannuleerd. In dat geval zijn onze annulerigsringskosten van toepassing en zijn deze volledig voor eigen rekening.

\Hieronder ziet u een overzicht van de voorwaarden die gelden bij het huren van onze gites

Reserveren

U registreert on-line uw naam, adres, woonplaats gegevens, etc., met daarbij de door u gewenste aankomst- en vertrekdatum.
Zodra u het formulier ingevuld heeft, kunt U de aanvraag per mail verzenden. Wij zullen daarop zo spoedig mogelijk per e-mail contact met u opnemen.

Factuur en Betalingen

Op de factuur wordt betaling binnen 1 week volledig of in twee termijnen verzocht van 50%. Bij reserveringen binnen twee maanden voor de aankomstdatum moet het gehele bedrag in één keer worden voldaan.
en tegelijk de borgsom van € 250.–
U kunt uw aanbetaling overmaken naar onze Nederlandse of Franse  bankrekening Na ontvangst van dit bedrag is de boeking definitief.

Aankomst en vertrek

Op de aankomstdatum bent u vanaf 15.00 uur tot 19.00 van harte welkom in uw vakantie appartement
De sleutel van het appartement wordt u daarbij overhandigd,
als u de huur en  borgsom van € 250,- heeft/is voldaan.

Als u bij binnenkomst van het appartement onvolkomenheden aantreft, adviseren we u dit meteen te melden.
Wanneer u vertrekt moet u voor uiterlijk 10.00 uur het appartement verlaten en de sleutel inleveren.
veranderen van aankomst en vertrektijden eventueel in overleg.

Het huis/ appartement

Het is niet toegestaan om met meer mensen in het appartement te verblijven dan aangegeven in de reservering. Huisdieren alleen in overleg toegestaan Roken binnen is verboden.
Beschadiging aan het appartement en/of breuk en beschadiging van het inventaris door uw toedoen, moet u melden.
Verrekening van de kosten vindt plaats bij de teruggave van de borg. Dit onder aftrek eventuele schade z.s.m op uw rekening overgemaakt.
Wanneer de schade meer dan € 250,- bedraagt, wordt een passende oplossing gezocht.

bij komend onkosten Schoonmaak en energie auto

Het huis wordt schoon opgeleverd en dient veeg schoon, vaatwasser en koelkast leeg achtergelaten te worden.
Eind schoonmaak  kosten € 60,00
het gebruik van stroom voor elektrische auto wordt apart berekend

Aansprakelijkheid

Voor schade of persoonlijk letsel, ofwel schade of letsel aangericht door de huurders aan derden, of wel schade aangedaan door derden aan huurders of hun bezittingen, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Annuleren

Bij annulering door de huurder worden de volgende bedragen in rekening gebracht, verrekend met de reeds gedane aanbetalingen:
Bij een annuleringsdatum van:
1. meer dan 7 weken voor aankomstdatum: 50% van de totale huursom;
2. tussen 7 en 4 weken voor aankomstdatum: 75% van de totale huursom;
3. minder dan 4 weken voor aankomst datum: 100% van de totale huursom.

Denk aan een annuleringsverzekering deze afsluiten bij uw eigen verzekering 

borgsom
Bij annulering wordt de borgsom altijd terug gestort.
De borgsom wordt na goede oplevering  binnen 14 daag retour.